Krahaso, librin dhe të paguajnë më pak për biletat e trageteve në www.ferryto.com
Custom Kërko
 
shtëpi | Kompanitë e trageteve | rrugët | Ports | oraret | Grupet | transport mallrash | festë | hotel | Q&A   

 

Privacy & Mbrojtja e të dhënave


Kjo faqe e internetit është në pronësi, projektuar dhe menaxhuar nga Transworld Leisure Limited, një kompani e kufizuar të regjistruar në dhe tregtare nga 2nd Floor Windsor House, PO Box 257, Port Vila, Vanuatu.

Transworld Leisure Limited është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë e klientëve të saj. Kjo Privacy Policy vlen për këtë dhe të gjitha fushat e tjera të internetit që menaxhohen tërësisht nga Transworld Leisure Ltd përfshirë www.ferryto.com dhe të gjitha faqet e tjera trademark FerryTO.

Transworld Leisure Ltd dhe biletave traget ofruesi kryesor i tyre të shërbimit rezervë, operohet nga The Gateway Travel Ltd, do të përdorin vetëm informacionin e mbledhur në mënyrë të ligjshme (në përputhje me Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave 1998). Transworld Leisure Ltd and Travel Gateway Ltd si në përputhje me tregtinë elektronike (Direktiva EC) Rregulloret 2002 (SI 2002 No.2013)

Ne të kërkojë nga ju për të paraqitur të dhënat personale duke përfshirë emrat, adresat, numrat e pasaportave dhe detajet e pagesës për të bërë sukses një prenotim udhëtimit. kreditit / debit card juaj detaje vetëm të qëndrojë në sistemin tonë për kohëzgjatjen e procesit të rezervimit dhe është e koduar duke përdorur teknologji Thawte. të dhënat tuaja janë ruajtur në bazën e të dhënave për të na mundësojnë që të ndryshojë, anulojë ose të rinovuar rezervimin tuaj përkatëse. Ne nuk e nxjerr informacionin tuaj personale të ndonjë pale të tretë, përveç në rrethanat e mëposhtme:

Në mënyrë që të ofrojë shërbime të caktuara të udhëtimit ne jemi të detyruar që të dërgoni të dhënat minimale, të tilla si emrin tuaj (së bashku me emrat e anëtarëve të tjerë të partisë), për furnizuesit tanë për të regjistruar zyrtarisht rezervimin tuaj. Ne nuk kalojnë atyre të dhëna të tjera personale; nëse është e nevojshme për ta bërë këtë me ligj ose me ndonjë organizatë me autoritetin e duhur; në çdo institucion financiar me të cilin ne të mbajë llogari për të verifikuar statusin e kreditit dhe / ose Vleresimin e transaksioneve financiare.

Duke plotësuar një prenotim me ne, ju pranoni të merrni një email menjëherë pas përfundimit të udhëtimit tuaj, duke kërkuar që të shqyrtojë udhëtimin tuaj. Ky shqyrtim mund të përfundojë në mënyrë anonime. Duke plotësuar një rishikim, ju pajtoheni që shqyrtimi juaj mund të jetë i ngarkuar në fushat përkatëse të internetit me qëllim të informimit përdoruesit e tjerë. Ne rezervojmë të drejtën për të rregulluar, të refuzuar, fshijnë apo përdorin komente në asnjë mënyrë që ne e gjykojnë të arsyeshme në bazë të linjës sonë. Kërkesa rishikim duhet të konsiderohet vetëm si një anketë dhe nuk përfshin ndonjë të mëtejshme komerciale ofertat, ftesa ose stimuj.

teknologji Thawte encryption është utalised në të gjitha faqet tona gjatë procesit të rezervimit për të siguruar të dhënat tuaja ruhet në menyrë private. Një SSL Certificate Thawte siguron vlefshmërinë që domain ynë është i regjistruar dhe se ne të mbajë një certifikatë të vlefshme dhe kodon të dhënat tuaja brenda një mjedis të sigurt e cila është e pamundur për të goditur të thotë që ju mund të librit në kohë reale thjeshtë dhe të sigurt.

Cookies janë përdorur për të ndjekur përdorimin tuaj të internetit dhe të na japin me informacion të vlefshëm për ne për të ndihmuar të përmirësuar përvojën tuaj në internet dhe për të përmirësuar shërbimet. Këto të dhëna nuk përmbajnë asnjë informacion personal, nuk është dhënë për të çdo pale të tretë dhe është thjesht për analiza të brendshme statistikore.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje mbrojtjen e të dhënave dhe privacy policy ose praktika ose ju do të donte për të marrë detajet e informacionit personal që ata mund të mbajnë për të ju lutem shkruani në ofruesin e shërbimit tonë biletave në: Gjykatën 2Morrow, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, Angli. ju gjithashtu mund të Kliko këtu për të hyrë në formularin tonë online kontaktit.

Transworld Leisure Ltd gjithashtu mban partneriteteve Filialin me disa ofruesve të tjerë të shërbimeve në faqet e të cilit nuk mund të jenë lidhjet me në këtë faqe interneti. Kur klikuar në një nga këto lidhje të lënë këtë website dhe duhet të rishikojë politikën e privatësisë e internetit që janë marrë si termat dhe kushtet e tyre mund të jenë të ndryshme nga ato të listuara këtu.

Transworld Leisure Ltd rezervon të drejtën të ndryshojë apo modifikojë këtë Deklaratë Privacy Policy në çdo kohë dhe në përgjigje të ndryshimeve në mbrojtjen e aplikueshme të dhënave dhe legjislacionit privatësisë.

Të gjitha faqet e internetit në pronësi nga Transworld Leisure Ltd dhe përmbajtja e tyre është krijuesi i Transworld Leisure Limited, PO Box 257, Port Vila, Republika e Vanuatus dhe nuk mund të kopjohet apo riprodhohet në tërësi ose në pjesë, pa lejen paraprake me shkrim të mbajtësit të së drejtës së autorit . Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

 
Harta e Faqes

Projektim dhe Hosting nga Transworld Leisure Limited.. Copyright është rezervuara.

Mundësuar nga The Gateway Travel