Krahaso, librin dhe të paguajnë më pak për biletat e trageteve në www.ferryto.com
Custom Kërko
 
shtëpi | Kompanitë e trageteve | rrugët | Ports | oraret | Grupet | transport mallrash | festë | hotel | Q&A   

e bëra më shpesh
Pyetje & Pergjigje


Rënia-down menu poshtë dhe lista është nga pyetjet dhe përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta kemi marrë nga klientët tanë.
Nëse ju jeni në gjendje për të gjetur përgjigje për pyetjen tuaj nga informacioni i dhënë më poshtë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni direkt.

 

I pyetur kohët e fundit Pyetjet përgjithshme
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q1. Janë tragete të arritshme për aftësi të kufizuara / udhëtarëve reduktuara të mobilitetit dhe mund të organizoni ndonjë ndihmë kur konvikt?

Q2. Cila është mosha minimale për një fëmijë që udhëtojnë vetëm?

Q3. A mund të sigurojë një shtrat i fëmijës në kabinën time?

Q4. Kush mund të kontaktoni në qoftë se kam humbur disa prona në traget?

Q5. A mund të marrë një faturë TVSH-së për rezervimin tim traget?

Q6. A ka kompanitë e taksive të vendosura në afërsi të portit? Si mund të rezervoni një taksi?

Q7. A ka ndonjë vende të lira në dispozicion në kompaninë tuaj?

Mbrapsht në menu

Rezervimet Pyetjet ngjashme
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q8. Unë jam duke u përpjekur për të librit me numra të ndryshëm të udhëtarëve në nga jashtë dhe të kthimit udhëtimeve të. Si mund ta bëjë këtë?

Q9. Nëse shoferi përfshihet në numrin e përgjithshëm të udhëtarëve?

Q10. Kur unë të zgjidhni një muaj unë nuk mund të shoh ndonjë datat apo herë. Çfarë do të thotë kjo?

Q11. A mund të librit një kthim të hapur?

Q12. Unë do të doja të bëjë një prenotim pa një automjet. Si mund ta bëjë këtë?

Q13. A është e lirë për mua që të rezervoni online ose në telefon?

Q14. Si mund të merrni çmimin më të lirë?

Q15. Kur ta përdor objektin krahasuar çmimeve, një nga çmimet që shfaqen shfaqet në "kuqe", çfarë do të thotë kjo?

Q16. Si mund të rezervoni një biçikletë?

Q17. Çmimi i jam cituar tani është më e shtrenjtë se kur kam kaluar shikuar. Pse eshte kjo?

Q18. A janë të gjitha taksat dhe shpenzimet e karburantit të përfshira në çmimin e kam cituar?

Q19. Si mund ta dini që operatori i trageteve kam rezervuar me?

Q20. Në qoftë se kam bërë një prenotim online, unë do të marrë ndonjë bileta?

Q21. Si mund ta përdor hartën në faqen kryesore?

Q22. A e mbështet të gjithë shfletuesit e internetit?

Mbrapsht në menu

Automjeteve Faqet Pyetjet
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q23. Unë do të udhëtojnë në një makinë me qira. A mund të rezervoni online, si unë ende nuk e di make ose të regjistrimit numri i makinave?

Q24. A mund të rezervoni online në qoftë se unë jam duke udhëtuar në një furgon apo të mjetit tjetër komercial?

Q25. Unë jam që udhëtojnë në një furgon, por ajo ka qenë konvertuar në kanë fjetur strehim. Si mund të librit kjo?

Q26. A ka rëndësi nëse unë kam një kuti çati / biçikletë raft bashkangjitur në makinën time?

Q27. Si mund të rezervoni me një rimorkio?

Q28. Nëse unë të ndryshojë makinën time, mund ta transferojë rezervimin në automjetin tim të ri?

Q29. Si mund të rezervoni më shumë se një motor?

Mbrapsht në menu

Cabin / Akomodimi Faqet Pyetjet
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q30. A është e detyrueshme për të librit në bord akomodimit, p.sh. ulëse / kabina?

Q31. Nëse unë nën zënë një kabinë, unë do të jetë e nevojshme për të ndarë në kabinë?

Q32. Mund të zgjidhni numrin e kabinave të nevojshme ose numrin e anijesh?

Mbrapsht në menu

Udhëtimi Me Pets pyetjesh
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q33. Çfarë është Skema Travel Pet dhe kompanitë të cilat trageteve lejojnë kafshët shtëpiake?

Q34. Cilat kompani traget mund të librit kafshe me internet me Ferryto.com?

Mbrapsht në menu

Çmimeve, pagesës dhe faturimit Pyetjet
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q35. Çfarë do të kaloi jashtë fare pranë me "çmimin e biletës" do të thotë?

Q36. E cila e kreditit dhe karta debiti ju pranoni?

Q37. A ka një pagesë për përdorimin e kartave të kreditit / debitit?

Q38. Unë nuk kam një kartë krediti / debiti. A mund të rezervoni tani dhe të paguani në port? A mund të paguaj me çek / të holla?

Q39. Janë detajet e mia kartës së kreditit secure, kur kam bërë një prenotim online?

Q40. A mund të përdor dikush tjetër kartë krediti / debiti për të paguar për rezervimin tim online?

Q41. Kam provuar për të bërë një prenotim, por ai thotë se karta ime është refuzuar. Pse eshte kjo?

Q42. A duhet të paguajnë në mënyrë të plotë, kur kam bërë një prenotim?

Q43. Kam provuar për të bërë një prenotim, por ai thotë se ka qenë i pasuksesshëm. Por unë shoh se paratë i ka dalë nga llogaria ime. Ndihmë!

Q44. Kam provuar për të bërë një prenotim, por nuk ka marrë një konfirmim në ekran. Ishte prenotim suksesshëm?

Mbrapsht në menu

Check-in dhe konviktit Pyetjet
(Kliko mbi një pyetje më poshtë për të parë përgjigjen)

Q45. Unë do të doja të di post kodin e portit. Si mund të gjej këtë?

Q46. Si fillim nuk kam nevojë për të marrë në portin përpara nisjes?

Q47. Nëse unë të mbërrijë në portin e hershme, mund të hipte në traget menjëherë?

Q48. A kam nevojë për të marrë pasaportën time me mua kur unë e udhëtimit?

Q49. A ka parking të sigurtë në port dhe sa kushton?

Q50. A mund të fle në motorhome time / karavan gjatë natës në portin?

Q51. Unë jam që udhëtojnë në një grup prej më shumë se 9 njerëz / automjeteve. Si mund të librit kjo?

Q52. Si mund të kontaktoni Ferryto.com?

Mbrapsht në menu

Përgjigjet Pyetjet e bëra së fundmi

 

Q. A janë anijet arritshme për aftësi të kufizuara / udhëtarëve reduktuara të mobilitetit dhe mund të organizoni ndonjë ndihmë kur konvikt?
A. Një numër i madh i trageteve janë përshtatur mirë që i përshtaten nevojave të paaftë / udhëtarëve reduktuar mobilitetit, edhe pse operatorët e trageteve nuk janë gjithmonë në gjendje të ofrojnë të gjitha objektet në bord, dhe disa rrugët nuk janë të përshtatshme për aftësi të kufizuara / pasagjerët reduktuara lëvizshmërisë. Shërbimet e mëposhtme janë të ofruara normalisht nga operatorët e trageteve, por ju lutem vini re që këto shërbime duhet të kërkohet edhe para nisjes ose në check-in kohë. Ne i këshillojmë të gjithë konsumatorët të cilët dëshirojnë ndihmë në konvikt për të kontrolluar-në shumë më herët se sa të fundit check-in kohë për të siguruar që: -

  • Makina juaj të jetë i pozicionuar në afërsi të heqë mbi kuvertë makinë.
  • Përdorimin e karrocës në terminal dhe në anije.
  • Të ndahen kabina të përshtatura posaçërisht me aftësi të kufizuara në bord, edhe pse këto kabina duhet të jenë të para rezervuar duke na bërë thirrje 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë denarë 7 për minutë, plus ngarkuar qasja e kompanisë suaj telefonike të.)

Mbrapsht në krye

Q. Çfarë është mosha minimale për një fëmijë që udhëtojnë vetëm?
A. Kjo varet nga operatori me të cilin ju dëshironi të udhëtoni. Zakonisht, fëmijët janë të lejuar për të udhëtuar vetëm nga mosha 16, duke siguruar që ata kanë një letër të lejes nga prindi ose kujdestari.

Mbrapsht në krye

Q. A mund të sigurojë një shtrat i fëmijës në kabinën time?
A. Shumica e operatorëve trageteve mund të ofrojë ahur për përdorim në kabina, megjithatë disa operatorë nuk mund të ofrojnë këtë objekt. Ju lutem na kontaktoni me numrin e rezervimit tuaj prenotim për të rregulluar për një krevat portativ të jenë të rezervuar për ju.

Mbrapsht në krye

Q. Kush mund të kontaktoni në qoftë se kam humbur disa prona në traget?
A. Ndërsa ne jemi një agjent prenotim, ne nuk kemi asnjë mjet për marrjen e pronës humbur. Ju lutemi kontaktoni operatorin trageteve direkt.

Mbrapsht në krye

Q. A mund të marrë një faturë TVSH-së për rezervimin tim traget?
rezervime A. Nr Ferry, duke përjashtuar rezervime mallrave, nuk janë subjekt i TVSH-së dhe si e tillë nuk mund të lëshojë faturat e TVSH.

Mbrapsht në krye

Q. A ka kompanitë e taksive të vendosura në afërsi të portit? Si mund të rezervoni një taksi?
A. Për të rezervoj një taksi online ju lutem Kliko këtu për të vizituar Taxis dhe Aeroporti faqen tonë të shërbimit Transfer.

Mbrapsht në krye

Q. A ka ndonjë vende të lira në dispozicion në kompaninë tuaj?
A. Po, ne jemi gjithmonë në kërkim të stafit të ri entuziast me një qëndrim të mirë. Për më shumë informacion në lidhje me vendet e lira specifike ju lutemi klikoni këtu. Ju lutemi vini re për vendet e lira në bord ju duhet të kontaktoni operatorin trageteve direkt.

Mbrapsht në krye

Përgjigjet Pyetjet Booking Të ngjashme

 

P. Unë jam duke u përpjekur për të librit me numra të ndryshëm të udhëtarëve në outbound dhe kthehen udhëtimeve. Si mund ta bëjë këtë?
A. Ne nuk jemi aktualisht në gjendje të ofrojnë objektin për të bërë një prenotim me numra të ndryshëm të udhëtarëve në outbound dhe të kthehet këmbët e udhëtimit. Megjithatë, kjo mund të bëhet si 2 rezervime të veçanta. Për shembull, në qoftë se ju dëshironi të bëni një prenotim me 2 njerëzit që udhëtojnë jashtë dhe një person që kthehet, ju mund të librit si më poshtë:

1. prenotim parë për 1 kthim personi
2. prenotim dytë për 1 person
or
1. prenotim parë për njerëzit 2 Jashtë vetëm
2. prenotim dytë për ndeshjen e kthimit për një person.

Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme për të bërë rezervimin tuaj, ju lutem na telefononi në: 0844 493 0651 (. Telefonatat kushtojë denarë 7 për minutë, plus ngarkuar qasja e kompanisë suaj telefonike të)

Mbrapsht në krye

Q. Nëse shoferi përfshihet në numrin e përgjithshëm të udhëtarëve?
A. Po, ju lutem shkruani numrin e përgjithshëm të njerëzve që udhëtojnë, duke përfshirë shoferin. Kuti drop-down për pasagjerët i referohet numrit të përgjithshëm të udhëtarëve në partinë tuaj.

Mbrapsht në krye

Q. Kur përzgjidhni një muaj unë nuk mund të shoh ndonjë datat apo herë. Çfarë do të thotë kjo?
A. Nëse nuk ka data që tregojnë në muajin që keni përzgjedhur apo nuk ka kohë duke treguar në datën që ju keni zgjedhur, atëherë kjo do të thotë se aktualisht nuk ka oraret dispozicion në internet për këtë përzgjedhje. Ju lutemi zgjidhni datat alternative për të vazhduar me rezervimin. Ne bëjmë çdo përpjekje për të rinovuar oraret internet sa më shpejt që oraret janë në dispozicion për ne.

Mbrapsht në krye

Q. A mund të librit një kthim të hapur?
A. Jo, për fat të keq kjo nuk është e mundur të rezervoni biletat e hapura kthimit me Ferryto.com.

Mbrapsht në krye

Q. unë do të doja të bëjë një prenotim pa një automjet. Si mund ta bëjë këtë?
A. Për të bërë një prenotim këmbë të pasagjerëve, ju lutem zgjidhni 'pasagjerëve këmbë "nga dropdown automjeteve në fazën 2 të procesit të rezervimit. Ju lutem vini re disa rrugë nuk e lejojnë pasagjerët këmbë. Nëse ju dëshironi të udhëtoni si një pasagjer këmbë, por mundësi për të zgjedhur këmbë pasagjer në drop-down menu automjeteve nuk duket, kjo do të thotë se rruga që keni zgjedhur nuk pranon pasagjerë këmbë. Ju lutem mos bëni një prenotim për një automjet në qoftë se keni ndërmend të udhëtojnë si një pasagjer këmbë, si ne mund të mos jetë në gjendje të kthejë rezervimin.

Mbrapsht në krye

Q. A është e lirë për mua që të rezervoni online ose në telefon?
A. Ne të paguani një tarifë shërbimi pakthyeshme për rezervime të bëra me telefon, të cilat ju mund të kurseni duke plotësuar rezervimin tuaj online. Për të na kontaktoni për ndihmë në marrjen rezervimin tuaj, ju lutem na telefononi në 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë denarë 7 për minutë, plus ngarkuar qasja e kompanisë suaj telefonike të.)

Mbrapsht në krye

Q. Si mund të merrni çmimin më të lirë?
A. anijet tona e lirë janë të gjitha në dispozicion online; çmimet e cituara online janë çmimet tona më të ulët për kombinim të rrugës / data / kohë që ju keni zgjedhur.

  • Të njëjtë si me linjat ajrore më të fares trageteve janë kërkesa drejtuar, kështu që ne ju këshillojmë që të librit në fillim dhe për të shmangur sailings pikut nëse është e mundur. rezervimet e hershme të shpendëve gjithmonë merrni çmimet më të mirë!
  • Nëse ju jeni fleksibël me rrugët dhe datat që ju mund të udhëtojnë, ju mund të përdorni formularin tonë çmimet Krahaso për të gjetur çmimet më të ulët.

Mbrapsht në krye

Q. Kur ta përdor objektin krahasuar çmimeve, një nga çmimet që shfaqen shfaqet në të kuqe, çfarë do të thotë kjo?
A. Citimi që shfaqet në "kuqe" është ndeshja më e afërt me datat dhe timings që keni përzgjedhur në drop down e krahasuar motor prenotim çmimeve. Ky citat është në të kuqe vetëm për të nxjerrë në pah këtë fakt.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund të rezervoni një biçikletë?
A. Ju lutem, përzgjidhni Biciklete nga makina drop down menu dhe të vazhdojë me rezervimin. Ju lutem vini re një prenotim të veçantë do të duhet të bëhen për çdo biçikletë. Nëse Bicycle nuk paraqitet në automjeteve menu drop-down kjo është për shkak se opsion nuk është në dispozicion për këtë route.Unfortunately, ne nuk ofrojnë mundësi për të librit një biçikletë nëpërmjet objektit tonë Price Krahaso; ju lutem, përdorni `Librin nga forma rrugë" për të marrë një kuotë dhe libër.

Mbrapsht në krye

Q. Çmimi unë jam duke cituar tani është më e shtrenjtë se kur kam kaluar shikuar. Pse eshte kjo?
A. Çmimet ju shihni në internet janë të vlefshme vetëm në kohën e kuotë. Si shumë operatorët e trageteve përdorin një strukturë çmimi nxitur nga kërkesa, çmimi mund të ndryshojë në bazë të disponueshmërisë. Prandaj, ne këshillojnë prenotim në fillim për të marrë çmimet më të lira.

Mbrapsht në krye

Q. A janë të gjitha taksat dhe shpenzimet e karburantit të përfshira në çmimin më kanë cituar?
A. Në shumicën e rasteve, të gjitha taksat dhe shpenzimet e karburantit janë të përfshira në çmimin e kuotuar. Megjithatë, në disa raste, operatori traget mund të zbatojë këto akuza pas mbërritjes në port. Nëse ky është rasti, ju do të jetë i informuar për këtë në fazën kuotë të procesit të rezervimit.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund ta dini që operatori i trageteve kam rezervuar me?
A. Pasi të keni bërë rezervimin tuaj, ju do të merrni tuaj në ekran dhe prenotim email konfirmimi. Konfirmimi email përfshin kompaninë trageteve operativ, booking numrin tuaj të referencës, kontrolloni-në kohë dhe informacione të tjera thelbësore. Gjithashtu, në qoftë se ju shikoni në termat dhe kushtet e kuotimit tuaj / prenotim ju do të shihni operatorin që ju keni zgjedhur për rrugët tuaja.

Mbrapsht në krye

Q. Nëse unë bëjë një prenotim online, do të marr ndonjë bileta?
A. Në shumicën e rasteve ju nuk do të merrni bileta qoftë se ju bëni rezervimin tuaj nëpërmjet nesh. Kur prenotim tuaj si është përfunduar, ju do të merrni një të REFERENCËS ekran prenotim NUMRI i cili do të në të njëjtën kohë të konfirmohet me e-mail. Përveç nëse jepen udhëzime specifike mbi konfirmimin tuaj prenotim, ne ju rekomandojmë që të printoni një kopje të email konfirmimin tuaj prenotim dhe të paraqesë një kopje të tij, së bashku me foto ID, në check-in pikë, dhe ju do të lëshohet me dokumentet tuaja të udhëtimit.

Në disa raste ju do të këshillohen për të shtypur një ose më shumë kopje të email konfirmimin tuaj prenotim pasi kjo është biletën tuaj.

Nëse ju libër ndonjë kalim operohet nga SNCM, ne do të ju dërgojnë dokumentet e udhëtimit me e-mail, normalisht brenda 2 ditëve të punës të rezervimit. Këto dokumente duhet të shtypen dhe të paraqitet në check-in, në mënyrë që ju të lejohen të udhëtojnë në rezervimin tuaj.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund ta përdorin hartën në faqen kryesore?
A. Së pari, zgjidhni vendin nga të cilat ju do të donte për të filluar udhëtimin tuaj dhe klikoni në hartë. Ju do të jepet një zgjedhje e porteve në atë vend. Së dyti, klikoni në portin e nisjes për të zgjedhur atë rrugë. Nëse ka më shumë se një rrugë që në atë port një kuti do të shfaqet - klikoni në rrugën e duhur për të zgjedhur atë.

Mbrapsht në krye

Q. A e mbështet të gjithë shfletuesit e internetit?
A. Ne mbështesim shfletues më moderne të internetit, duke përfshirë Safari dhe Firefox dhe ne gjithmonë ju sugjerojmë të ketë shfletuesin fundit instaluar. Ne gjithashtu ofrojmë një celular / tabletë / iPad shërbim miqësor në www.ferryto.net

Mbrapsht në krye

Përgjigjet Automjeteve Faqet Pyetjet

Q. Unë do të udhëtonte në një makinë me qira. A mund të rezervoni online, si unë ende nuk e di make ose të regjistrimit numri i makinave?
A. Po, ju mund të librit në internet edhe në qoftë se ju nuk e dini make ose të regjistrimit numri i makinave. Thjesht shkruani "Car Rental" në fushën e automjeteve regjistrimit dhe madhësinë e pritur të makinës, për shembull të vogël, i rregullt, MPV etj në fushën Bëni / Model. Ne do të ju këshillojmë që të kontrolloni se makinën tuaj me qira mund të merren në udhëtimin që ju jeni propozuar para se të konfirmuar rezervimin tuaj.

Mbrapsht në krye

Q. A mund të rezervoni online në qoftë se unë jam duke udhëtuar në një furgon apo të mjetit tjetër komercial?
A. Aktualisht vetëm jo-komerciale, makinë-bazuar furgonë (lartësia më pak se 1.8m) në përgjithësi mund të rezervuar në internet, dhe vetëm nëse alternativa e 'Van' mund të zgjidhen nga lista Metoda e Transportit. Për shkak të rregullave doganore, furgonë transit të stilit janë nganjëherë nuk lejohen të udhëtojnë me një biletë Turistike, dhe mund të ngarkohet në një normë më të lartë. Nëse ju nuk jeni të udhëtojnë për qëllime komerciale dhe do të donte për të librit një furgon tranzit stilit ju lutem na kontaktoni me email në mail@aferry.com ose telefononi 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë denarë 7 për minutë, plus ngarkuar qasja e kompanisë suaj telefonike të.) me detaje të plota të automjetit jeni propozuar për të udhëtuar me të, rrugë dhe datat e udhëtimit dhe qëllimin e udhëtimit tuaj.

Nëse jeni të udhëtojnë për qëllime komerciale, ju lutem kontrolloni www.ferrylogistics.co.uk për çmimet. Mosdeklarimi automjetin tuaj të saktë mund të rezultojë në një pagesë shtesë në port dhe / ose refuzimi për të pranuar biletë blerë ..

Mbrapsht në krye

P. Unë jam që udhëtojnë në një furgon, por ajo ka qenë konvertuar në kanë fjetur strehim. Si mund të librit kjo?
A. Kjo do të varet nga operatori me të cilën ju jeni të udhëtojnë. Nëse automjeti është një van transit-style dhe është regjistruar si e tillë, ju lutemi na kontaktoni për të marrë një kuotë dhe për të bërë një prenotim. Nëse automjeti është i regjistruar si një motorhome (ju mund të gjeni këtë informacion në dokumentet tuaja regjistrimin e automjeteve), atëherë ajo mund të rezervuar si një motorhome. Ju lutemi të siguruar automjetin dimensionet janë futur si duhet në formularin prenotim për të shmangur vonesat / tarifa shtesë në port.

Mbrapsht në krye

Q. A ka rëndësi nëse unë kam një kuti çati / biçikletë raft bashkangjitur në makinën time?
A. Po. Ju lutem sigurohuni që ju të hyjë në dimensionet e tua automjeteve të saktë, duke përfshirë çdo racks / kuti e bashkangjitur. Dështimi për të hyrë në dimensionet e automjeteve të saktë mund të çojë në probleme në port, të tilla si akuza të tjera ose hapësira jo të mjaftueshme të qenë në dispozicion për ju që të hipte në traget.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund të rezervoni me një rimorkio?
A. Ju lutemi zgjidhni "Car dhe Trailer" ose "Motorhome dhe Trailer" ose "Van dhe Trailer" dhe zgjidhni dimensionet e duhura për të dy automjeteve dhe rimorkio dhe të vazhdojë me rezervimin. Ju lutem vini re se në qoftë se automjeti është një MPV, SUV ose një 4x4, atëherë ju lutemi zgjidhni "Car dhe rimorkio" si opsion dhe zgjidhni dimensionet e duhura.

Për fat të keq, ne nuk ofrojnë mundësi për të librit një rimorkio nëpërmjet objektit tonë Price Krahaso; ju lutem, përdorni Book nga Route objektit ` 'për të marrë një kuotë dhe libër.

Mbrapsht në krye

Q. Nëse unë të ndryshojë makinën time, mund ta transferojë rezervimin në automjetin tim të ri?
A. Po, me kusht që automjeti të ri bie brenda dimensionet e automjetit origjinal rezervuar dhe është e njëjtë kategorinë e automjetit (p.sh. makinë, van, motorhome), ne mund të ndryshojë këtë për ju; ju lutem vini re një akuzë administrative £ 10.00 do të bëhen për të ndryshuar të dhënat e automjeteve. Nëse automjeti i ri është më i madh se kaq rezervuar fillimisht, ju lutemi na kontaktoni në lehtësinë tuaj të lashtë në mënyrë që ne mund të ndryshojë rezervimin tuaj. Dështimi për të bërë këtë mund të rezultojë në akuza shtesë në port.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund të rezervoni më shumë se një motor?
A. Ju vetëm mund të rezervoni një motor / automjet per prenotim; ju duhet të bëni rezervime të veçanta në qoftë se ju dëshironi të rezervoni më shumë se një motor.

Mbrapsht në krye

Përgjigjet në kabina / Vende & Akomodim pyetjesh

 

Q. A është e detyrueshme për të librit në bord akomodimit, p.sh. ulëse / kabina?
A. bord akomodimit është zakonisht e nevojshme vetëm në kalimet natës. Nëse akomodimi në bord është i detyrueshëm, dhe ju nuk e keni zgjedhur strehim të mjaftueshme, ju do të njoftoheni gjatë procesit të rezervimit.

Mbrapsht në krye

Q. Nëse unë nën zënë një kabinë, unë do të jetë e nevojshme për të ndarë në kabinë?
A. Jo, kabina janë zakonisht për përdorim të vetëm - nëse nuk shprehet ndryshe.

Mbrapsht në krye

Q. A kam zgjedhur numrin e kabinave të nevojshme ose numrin e anijesh?
A. Ju lutemi zgjidhni numrin e kabinave të kërkojnë. Ju do të zgjidhni vetëm numrin e anijesh të nevojshme në qoftë se ju keni zgjedhur një kabinë të përbashkët. Kur prenotim vende, ju lutem shkruani numrin e mandateve të nevojshme.

Mbrapsht në krye

Përgjigjet Udhëtimi Me Pets pyetjesh

Q. Çfarë është Skema Travel Pet dhe të cilat kompanitë e trageteve lejojnë kafshët shtëpiake?
A. Skema Travel Pet u prezantua nga Qeveria në 2000 për të lejuar qentë manar, macet dhe ferrets për të udhëtuar në mes të Britanisë së Madhe dhe vendeve të caktuara (kryesisht vendet e BE), pa karantinë.

Jo të gjithë operatorët e trageteve kanë të objektit për të marrë kafshët, prandaj ju lutemi të na kontaktoni në 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë 7 denarë për minutë, plus ngarkuar qasje kompanisë suaj telefonike të.) Ose mail@aferry.com para se të prenotim kështu që ne mund të shtoni ato në tuaj prenotim. operatorët e trageteve zakonisht marrin një tarifë të vogël për çdo kafshë që ata kryejnë.

Nëse sjellë një kafshë në Mbretërinë e Bashkuar, i përkëdhelur do të duhet të jetë pjesë e Skemës Pasaporta të Pets. Në varësi të operatorit të trageteve dhe rrugë, manar juaj mund të ketë të mbetet në makinë për kohëzgjatjen e kalimit, pa qasje të pasagjerëve. Për më shumë informacion mbi Skemën e Travel Pet dhe PET pasaportave shih artikullin tonë në udhëtojnë me kafshët ose vizitoni DEFRA faqen zyrtare.

Mbrapsht në krye


Q. Cili kompanitë e trageteve mund të librit kafshe me internet në Ferryto.com?
A. Në Ferryto.com.we jemi vazhdimisht duke shtuar tipare të reja dhe produkte. Një tipar i ri është aftësia për të librit kafshe direkt online në të njëjtën kohë ju rezervoni biletën tuaj që ju mund të bëni me kompanitë e mëposhtme: -

■ tragetet ACCIONA Trasmediterránea
■ Adria Ferries
■ tragete AlsFaergen (formerly Alstrafikken)
■ Balearia (një qen ose mace vetëm). Për të kombinuar një karvan, ju lutem telefononi.
■ tragete BornholmerFaergen (formerly Bornholmstrafikken)
■ tragetet Celtic Link
■ tragetet Comanav
■ Comarit Tragete
■ Korsika Tragete (vetëm rezervime qen)
■ EUROTUNNEL
■ Grandi Navi Veloci Tragete
■ Grimaldi Tragete
■ irlandeze Tragete
■ tragete LangelandsFaergen (formely Langelandstrafikken)
■ LD Lines tragete
■ tragetet Moby Lines
■ Northlink Tragete
■ P & O Tragete (përjashtuar kalimet Detit Irish)
■ tragete SamsoFaergen (formerly Samsotrafikken)
■ Sardenjës Tragete (rezervime qen vetëm)
■ SNAV
■ Stena Line
■ TT Line
■ Viking Line
■ tragete Wightlink

shënim se shumë kompani të tjera traget ofrojnë prenotim përkëdhelur, por për këto ju do të keni për të thirrur 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë denarë 7 për minutë, plus ngarkuar qasje kompanisë suaj telefonike të.) ose e-mail mail@aferry.com në mënyrë që ne mund të kontrolloni nëse ajo do të jetë e mundur për një kafshë për të udhëtuar dhe në qoftë se nuk është në dispozicion në datat tuaja të kërkuara.

Mbrapsht në kryePërgjigjet në Çmimeve, pagesës dhe faturimit Pyetjet

Q. Çfarë do të kaloi jashtë fare pranë me "çmimin e biletës" do të thotë?
A. Kjo fare është çmimi më i lartë që klientët tanë gjenden në muajt e mëparshëm dhe të tanishëm për kombinimin e rrugës, kompani traget, automjetit dhe numrin e pasagjerëve të zgjedhura. Këto nuk janë as çmimet e plotë e as normat konkurrent.

Mbrapsht në krye

Q. Cili kreditit dhe debiti ju pranoni?
A. Ne pranojmë Visa debiti / krediti / Electron, MasterCard dhe Switch - ne nuk pranojmë American Express ose Solo.

Mbrapsht në krye

Q. A ka një pagesë për përdorimin e kartave të kreditit / debitit?
A. Kjo varet nga lloji i kartelës që ju përdorni. Nuk ka asnjë pagesë shtesë në qoftë se ju përdorni Visa Electron, ndërsa me Mastercard dhe Visa Credit ju jeni akuzuar 2.5% të vlerës së rezervimit tuaj. Në qoftë se ju përdorni Mastercard Debit, Debit Visa ose Maestro ka një pagesë fikse prej £ 1.00 per rezervimin.

Mbrapsht në krye

P. Unë nuk kam një kartë krediti / debiti. A mund të rezervoni tani dhe të paguani në port? A mund të paguaj me çek / të holla?
A. Ne të kërkojë pagesën e plotë në kohën e rezervimit, dhe për këtë arsye nuk jeni në gjendje për të bërë një prenotim dhe të paguajnë në port. Për fat të keq, ne jemi në gjendje për të pranuar para të gatshme ose të kontrolloni pagesat.

Mbrapsht në krye

Q. A janë të dhënat e mia kartë krediti siguruar, kur kam bërë një prenotim online?
A. Po, të gjitha rezervime online janë të trajtohen nëpërmjet një server të sigurtë i cili kodon të gjitha të dhënat tuaja në një format që nuk mund të njihet. Ferryto.com website përdor teknologji Thawte SSL encryption.

Mbrapsht në krye

Q. A mund të përdor dikush tjetër kartë krediti / debiti për të paguar për rezervimin tim online?
A. Po, duke siguruar që ju keni lejen e tyre të plotë për të përdorur kartën e tyre.

Mbrapsht në krye

Q. Kam provuar për të bërë një prenotim, por ai thotë se karta ime është refuzuar. Pse eshte kjo?
A. Ne nuk kemi qasje në informacion në lidhje me kartën tuaj dhe nuk mund të shihni se pse një transaksion është refuzuar. Ju lutemi të siguruar që të dhënat e kartës janë të futur si duhet, dhe se ju keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj për të bërë pagesën. Nëse ju jeni ende ka probleme, ju mund të kenë nevojë të lidhen me lëshuesi kartën tuaj.

Ju lutem vini re se ne jemi aktualisht të kufizuara në lëshuesve kartë kartat e të cilëve ne jemi në gjendje për të pranuar. Nëse ju do të donte për të parë nëse ne jemi në gjendje të merren me kartën tuaj, ju lutem dërgoni një email tek mail@ttgateway.com dhënë e para 6 shifrat e numrit të kartës tuaj vetëm. Këto numra janë përdorur për të identifikuar kartën emetuesit vetëm, dhe nuk përfshijnë ndonjë informacion në lidhje llogarinë tuaj personale me kartën emetuesit. Ne pastaj mund të verifikojë nëse ne jemi në gjendje të pranojnë kartën tuaj.

Mbrapsht në krye

Q. A duhet të paguajnë në mënyrë të plotë, kur kam bërë një prenotim?
A. Po. Ne të kërkojë pagesën e plotë kur bën një prenotim.

Mbrapsht në krye

Q. Kam provuar për të bërë një prenotim, por ai thotë se ka qenë i pasuksesshëm. Por tani shoh se paratë i ka dalë nga llogaria ime.
A. Kur një prenotim është tentuar, paraja është e rezervuar automatikisht në llogarinë tuaj për të transaksionit dhe kjo mund të duket sikur shuma është debituar nga llogaria juaj. Nëse një prenotim dështon, këto para nuk do të debitohet nga llogaria juaj, dhe një përgjigje automatike do të dërgohet në bankën tuaj anulimin e transaksionit. Megjithatë, herë pas here, ajo mund të marrë disa kohë për banka juaj për të proceduar këtë, dhe në periudhën e përkohshme të holla mund të ende duket se janë marrë nga llogaria. Nëse ky është rasti, ju lutem mos u trembni. Ne nuk do të debiti paratë nga llogaria juaj, dhe ai do të shfaqet përsëri në llogarinë tuaj së shpejti.

Mbrapsht në krye

Q. Kam provuar për të bërë një prenotim, por nuk ka marrë një konfirmim në ekran që prenotim im ishte bërë. Ishte prenotim suksesshëm?
A. Në këtë rast ne do të sugjeroja që ju të kontrolloni të parë nëse ju keni marrë një konfirmim email nga ne. Nëse rezervimin tuaj ka qenë i konfirmuar, një email është dërguar automatikisht në e-mail adresën e deklaruar gjatë procesit të rezervimit. Nëse jeni ende të pasigurt në lidhje me rezervimin tuaj, ju mund të na kontaktoni me email në mail@aferry.com~~pobj, duke përdorur të njëjtën adresë e-mail deklaruar në procesin e rezervimit, ose na telefononi në
0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë 7 denarë për minutë, plus ngarkuar qasje kompanisë suaj telefonike të.), Dhe ne mund të kontrolloni sistemin tonë.

Mbrapsht në krye


Përgjigjet për Check-In dhe konviktit Pyetjet

P. Unë do të doja të di post kodin e portit. Si mund të gjej këtë?
A. Për postcodes përkatëse të portit dhe të dhënat për adresën ju lutem Kliko këtu referohen faqet tona portit të informacionit. Përndryshe udhëzime të hollësishme për portin e nisjes janë të përfshira me konfirmimin tuaj prenotim që do të jetë me email për ju.

Mbrapsht në krye

Q. Si fillim nuk kam nevojë për të marrë në portin përpara nisjes?
A. check-in juaj saktë kohë është detajuar në konfirmimin tuaj prenotim (në email). Megjithatë, si një udhëzues me shumicën e operatorëve që ju duhet për të arritur 60 minuta para nisjes. Ju lutem kontrolloni check-in minimal kohën e nevojshme nga operatori traget para udhëtimit.

Mbrapsht në krye

Q. Nëse unë të mbërrijë në portin e hershme, mund të hipte në traget menjëherë?
A. Jo, ju nuk mund të shkojnë në bordin e tragetit deri në konvikt fillon.

Mbrapsht në krye

Q. A kam nevojë për të marrë pasaportën time me mua kur unë e udhëtimit?
A. Për të gjitha kalimet ndërkombëtare traget çdo pasagjeri duhet të ketë një pasaportë të vlefshme me ato të hipte në traget. Fëmijët janë në gjendje të udhëtojnë në qoftë se ata janë në një pasaportë të rritur. foshnjat e rinj janë në gjendje të udhëtojnë nëse certifikata e lindjes është paraqitur në doganë. Për çdo kalim në Familje traget (për shembull, brenda Mbretërinë e Bashkuar), një formë të foto ID pranohet nëse një pasaportë nuk është në dispozicion.

Mbrapsht në krye

Q. A ka parking të sigurtë në port dhe sa kushton?
A. Shumica portet kanë parking të sigurtë në port, ose afër. Kostoja e parkimit do të ndryshojnë sipas port të veçantë. Për më shumë informacion, kontaktoni portin direkt. Port parking në Dover dhe Southampton mund të rezervohen online në www.justparking.co.uk

Mbrapsht në krye

Q. A mund të fle në motorhome time / karavan gjatë natës në portin?
A. Jo Për të sigurisë dhe të sigurisë arsye kampe gjatë natës në portin nuk lejohet.

Mbrapsht në krye

P. Unë jam që udhëtojnë në një grup prej më shumë se 9 njerëz / automjeteve. Si mund të librit kjo?
A. Ju lutemi plotësoni hetim në internet në www.ferryto.com/groups.html me detajet specifike të kërkesës tuaj të çmimeve grup. Ju lutem vini re ne mund vetëm të marrë ulje e çmimeve për këto rrugë të listuara në kuti dropdown poshtë dhe nuk ka ulje të grupit në dispozicion për makinat.

Mbrapsht në krye

Q. Si mund të kontaktoni Ferryto.com?
A. Ju lutem përdorni formularin e kontaktit në Faqja jonë kontaktit ose ju mund të na telefononi në 0844 493 0651 (Telefonatat kushtojë 7 denarë për minutë, plus ngarkuar qasje kompanisë suaj telefonike të.) Nëse ju keni bërë tashmë një prenotim me ne, ju do të gjeni detajet e kontaktit në tuaj email konfirmimi prenotim.

Mbrapsht në krye

Disclaimer rëndësishme

Transworld Leisure Ltd nuk garanton se informacioni në këtë Site (duke përfshirë, pa çmime kufizim, përshkrimet apo datat) është i lirë nga gabimet apo lëshimet, por ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të korrigjuar ndonjë gabim ose lëshim sa më shpejt të jetë e mundur pasi ata janë sjellë në vëmendjen tonë.

Kliko këtu për të kontaktuar ekipin e kujdesit të konsumatorëve në ferryto.com

Kujdesit për Klientin, Telesales & Na Kontaktoni

Ferryto.com është pjesë e më të madh të rrjetit të shpërndarjes së biletave të trageteve në internet në botë duke siguruar aftësinë për të librit mbi 80 operatorë të mëdha evropiane trageteve, dhe mbi rrugët e trageteve 1,200 gjithë Mbretërinë e Bashkuar, Franca, Spanja, Irlanda, Holanda, Evropën Lindore, Mesdhe, balltike dhe Veri Afrikë.

Në ferryto.com ju jeni në gjendje për të marrë të jetojnë çmimet e biletave, kontrolloni disponueshmërinë dhe makina libër dhe bileta trageti pasagjerësh dhe ne gjithmonë ju ofrojmë më të ulët në dispozicion trageteve çmimin e biletës me pa shtesa të fshehura në kohën e rezervimit.

Për më shumë informacion, përgjigjet në pyetjet më të shpeshta, ose të na kontaktoni direkt lutem Kliko këtu.

 

 
Harta e Faqes

Projektim dhe Hosting nga Transworld Leisure Limited.. Copyright është rezervuara.

Mundësuar nga The Gateway Travel