Võrdle raamat ja maksta vähem laevapiletite kell www.ferryto.com
Custom Search
 
Kodu | laevafirmad | Routes | Ports | Sõiduplaanid | grupid | last | puhkus | hotell | Q & A   

 

Privaatsus ja andmekaitse


See veebileht omanikuks, kavandatud ja juhitud Transworld Leisure Limited, aktsiaselts registreeritud ja kauplemise alates 2nd Floor Windsor House, PO Kasti 257, Port Vila, Vanuatu.

Transworld Leisure Limited on pühendunud kaitsta privaatsust oma klientidele. Käesolev privaatsuspoliitika kehtib selle ja teiste Interneti domeenid, mis on täielikult haldab Transworld Leisure Ltd sealhulgas www.ferryto.com ja kõik teised Ferryto kaubamärgi saite.

Transworld Leisure Ltd ja nende peamine laevapileti broneerimine teenusepakkuja haldab Travel Gateway Ltd, vaid kogutud teavet kasutada seaduslikult (vastavalt isikuandmete kaitse seaduse 1998). Transworld Leisure Ltd ja Travel Gateway Ltd vastavad mõlemad Electronic Commerce (EÜ direktiivi) määrused 2002 (SI 2002 No.2013)

Me nõuda, et esitada isikuandmeid, sealhulgas nime, aadressi, passi numbrid ja maksmise üksikasjad edukalt teha reisi broneerimise. Teie krediit / deebetkaardi üksikasjalikult peatuda ainult meie süsteemi ajaks broneerimise protsessi ja on krüpteeritud kasutades Thawte tehnoloogia. Teie andmeid hoitakse meie andmebaasis, et saaksime muuta, tühistada või uuendada asjaomaseid broneerimine. Me ei avalda oma isiklikke andmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud järgmistel juhtudel:

Selleks, et anda teatud reisiteenused meil on vaja saata minimaalne üksikasju, nagu teie nimi (koos nimede teine ​​pool kohal), meie tarnijad ametlikult registreerida broneeringu. Me ei liigu neile mingeid muid isikuandmeid; kui seda nõuab seadus või mis tahes organisatsiooni pädevale asutusele; mis tahes finantseerimisasutus, kellega meil on konto eest selleks, et kontrollida krediidiasutuste staatust ja / või kinnitamise finantstehinguid.

Täites broneerimiseks koos meiega, olete nõus, et saada e-varsti pärast lõpetamist oma teekonda, milles palutakse vaadata oma reisi. See läbivaatamine on võimalik täita anonüümselt. Täites läbivaatamise olete nõus, et teie läbivaatamise saab üles laadida olulistes valdkondades kodulehel mille eesmärk on teavitada teisi kasutajaid. Me jätame endale õiguse muuta, lükata, eemaldada või kasutada ülevaateid kuidagi, et me näeme sobib oma äranägemise järgi. Läbivaatamistaotlusest tuleks pidada uuringu ainult ja ei sisalda ühtegi täiendavat teenusepakkumustes, kutsed ja soodustused.

Thawte krüpteerimine on utalised kõik meie veebilehtedel broneerimise ajal tagada oma andmeid hoitakse saladuses. Thawte SSL sertifikaat annab kinnitus, et meie domeen on registreeritud ja mida me olema kehtiv sertifikaat ja krüpteerib oma teabe turvalises keskkonnas, mis on võimatu murda tähendab, saate broneerida reaalajas lihtsalt ja turvaliselt.

Küpsiseid kasutatakse, et jälgida oma veebikülje kasutamisest ja annab meile väärtuslikku informatsiooni meie jaoks, et parandada oma online kogemusi ja parandada teenindust. Need andmed ei sisalda isikuandmeid, ei esitata kolmandatele isikutele ja on puhtalt sisemise statistilise analüüsi.

Kui teil on mingeid küsitlusi andmekaitse ja eraelu puutumatuse poliitika või praktika või soovid saada üksikasjad isikuandmeid võib neil olla sinust palun kirjutage meie piletimüügi teenusepakkuja juures: 2Morrow Kohus, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, Inglismaa. Võite ka kliki siia juurdepääs meie online kontakti vormi.

Transworld Leisure Ltd väidab ka partner partnerlussuhted mitmete teiste teenusepakkujatega, kelle veebilehed võib olla linke sellel veebilehel. Kui klõpsates üks neid linke jätad selle veebisaidi ja peaks vaatama privaatsuspoliitika on veebileht, mida võetakse nende tingimused võivad olla erinevad loetletud siin.

Transworld Leisure Ltd jätab endale õiguse muuta või muuta käesoleva privaatsuspoliitika tingimusi igal ajal ja vastavalt muutustele kohaldatavate andmekaitse ja eraelu puutumatus.

Kõik veebisaidid omanikuks Transworld Leisure Ltd ja nende sisu on autoriõiguse Transworld Leisure Limited, PO Kasti 257, Port Vila, Vanuatu Vabariigi ja ei tohi kopeerida ega reprodutseerida.Ei tervikuna või osaliselt ilma kirjaliku loata autoriõiguse omaniku . Kõik õigused on reserveeritud.

 

 
Sisukord

Design ja hosting by Transworld Leisure Limited.. Copyright reserveeritud.

Powered by Travel Gateway